V75

V75 är en typ av travlopp. Det är de travloppen som är de riktigt prestigefyllda i Sverige. V75 får en väldigt stor medieuppmärksamhet och det är förståeligt med tanke på den kvalitet som loppen håller. V75 är inte direkt något nytt. Redan 1993 kördes det första V75-loppet. Man kan lugnt säga att V75 växt väldigt mycket sedan dess. I dag har V75 verkligen tagit plats i den svenska folksjälen. Det är oerhört populära lopp.

Det är inte så värst svårt att spela på V75. Det finns väldigt tydliga instruktioner hur det går tillväga. Det vanligaste är att V75 avgörs på lördagar. Det går till så att du väljer vilken häst du tror kommer att vinna i varje lopp. Det finns totalt sju lopp. Sedan är det bara att hålla tummarna för att du kommer att välja rätt hästar. Sju rätt är det bästa du kan få. Förhoppningsvis har du då också valt någon lite mindre sannolik häst som vinnare. Då får du ännu mer pengar. Ifall du bara får fem eller sex rätt brukar det ändå generera pengar. Så du behöver inte direkt vara orolig för att det inte finns några pengar att hämta inom V75.

 

 

Rekordvinster

Det går att vinna jättemycket pengar. Det krävs ju dock att du har en hel del flyt för att kunna ta hem de där nästan vansinnigt stora vinsterna. När man kollar tillbaka på V75-vinsterna genom åren kan man snabbt se att det är möjligt att vinna de där jättesummorna. För att du ska kunna vinna så mycket pengar behöver du satsa på de lite mindre troliga vinnarna. I skrivande stund är den största vinsten hittills i V75 över 67 miljoner kronor. Det var en person som tog hem den jättevinsten 2010 på Axevalla. Snacka om att ha turen på sin sida! Den näst största vinsten någonsin kom 2007 i Halmstad och låg på 47 miljoner kronor. Även om vinsterna ofta är betydligt mindre än så ger sju rätt ändå väldigt mycket pengar. Det är troligt att det är en av anledningarna bakom V75:s popularitet. Att det alltid blir ordentliga utbetalningar, vinster som känns ordentligt i plånboken. Precis som det ska vara.

Kunskap är makt

Inom det mesta är det bra att sitta på kunskap. I vissa spel är det turen som står i fokus. När det kommer till V75 och trav är det skicklighet som gäller. Desto mer du vet ju större kommer dina vinstchanser att vara. Så det gäller att du är på hugget och läser på om loppen ifall du vill bli till en riktigt framgångsrik spelare. Det går så klart bra att spela även om du inte har superkoll. Dock så är det verkligen så att du förbättrar dina vinstchanser om du läser på om loppen. Travsport handlar till stor del om skicklighet.

Spela på plats eller online

Det är något lite särskilt med att spela på plats. Det absolut bästa är om du kan ta dig till en travbana där det hålls V75-lopp. Dock är det svårt att alltid göra det. V75 flyttar ju runt till olika ställen så det är så gott som en omöjlighet att ständigt se loppen live. Däremot går det även att gå till ditt närmsta ATG-ombud för att spela. Då kan du få intressant information och på plats lägga ditt spel. Många väljer att spela hos ATG-ombuden av gammal vana.

Däremot har det blivit vanligare att spela över nätet. Precis som inom all annan typ av spelande har väldigt många användare valt att gå över till att spela på internet. Det är förståeligt att det blir så. Det är så mycket enklare att spela online. Du behöver bara ha tillgång till internet för att kunna lira. Då behöver du inte ens lämna ditt hem om du inte vill. Hur smidigt som helst.