Racebets

Ett gammalt nöje

Att spela på hästar är ett mycket gammalt fritidsnöje. I Asien har arkeologerna hittat spår som vittnat om att hästlopp hölls redan 4500 år före Kristus. På 1100-talet lades grunden till den västerländska hästsporten när riddarna återvände från korstågen med vackra arabiska fullblod. Genom att korsa dessa med västerländska hästar kombinerades två egenskaper som än idag är grundläggande för en bra tävlingshäst; fart och uthållighet.

En ny agent för svenskar som vill spela på hästar

Att spela på hästar är en av de populäraste spelformerna i Sverige. ATG har länge haft monopol på hästspel inom Sverige, men nu har en ny agent dykt upp som erbjuder svenska kunder ett annat och legalt sätt att spela på trav och andra hästlopp, samt greyhoundslopp, nämligen: Racebets.com!

Racebets har varit igång sedan 2006 och är baserade på Malta. De innehar en licens från MGA, Malta Gaming Authority (MGA), samt en tysk bookmaker-licens. En av aktieägarna är German Racing, vilket borgar för kvalitet och stabilitet.

Utbud och fasta odds

Något många uppskattar med Racebets är det gedigna utbudet. Racebets erbjuder självklart spel på alla de berömda storloppen från Frankrike, USA, Dubai och England, men även svenska lopp som Elitloppet och V75 finns med i spelutbudet. Och majoriteten av loppen livestreamas. Det finns så många lopp att välja mellan att du sällan behöver vänta mer än tre minuter på att ett lopp ska starta, oavsett vilken tid på dygnet du får lust på att spela.

En annan sak som många kunder tycker om är möjligheten att spela på fasta odds. Fasta odds gynnar inte sällan spelare med goda kunskaper om hästarna, eftersom oddsen inte ändras utifrån hur massan spelar, utan är ligger still, att jämföra med ATG, vars rörliga odds justeras efter hur många som har satt en viss häst som vinnare. Du som har näsa för att luska upp bra, mindre kända hästar har alltså allt att vinna på att spela mot fasta odds.

Användarvänligt

Det är lätt att registrera sig på Racebets hemsida och de har många betalmetoder att välja på. Naturligtvis kan du använda svenska kronor. Varje dag mellan klickan 9-18 finns chatt- och telefonlinjer redo, om du skulle ha någon mer fråga efter att ha tagit del av informativa frågesidor och statistiktips.

Men Racebets.com är inte bara tillgängligt via hemsidan. Företaget har även utvecklat en uppskattad app som gör att du kan spela via din surfplatta eller smarta telefon. Med Racebets är det du som väljer när och på vad du ska spela.

Bra bonuserbjudanden

Racebets har gjort sig kända för att erbjuda många roliga bonusar. För svenska medlemmar har Racebets just nu en välkomstbonus där de dubblar din första kontoinsättning, upp till maximalt 500 kr.

V75 är oerhört populärt i Sverige, faktiskt så populärt att det brukar räknas som landets andra största spelform! Därför har Racebets infört något de kallar V75 Special på lördagar. Specialen innebär att om du spelar till fasta odds och din insats är mist 200 kr så bjuder Racebets på ett gratisspel för 100 kr. Detta kan du använda på precis vilket lopp som helst inom 24 timmar.

Gå in och titta på Racebets.com för att försäkra dig om att du inte missar något erbjudande på denna pigga och matiga spelsajt!