Hitta genvägarna till snabba och billiga spel

Vi är vana vid att saker går snabbt nuförtiden. Vi vill lägga mindre tid på att vänta än på att göra. Få av oss nöjer sig med att gå till spelbutiken på lördagsförmiddagen för att spela på hästar. Vi vill spela andra dagar också, och andra spel med för den delen. Vi vill ha fler sporter att spela på, fler spelformer, högre vinster, bättre odds och vi vill ha det snabbt.

Utvecklingen går som bekant hela tiden framåt, och gudskelov gäller det spelmarknaden också. Med all teknologi som tas fram, och alla framsteg som görs hela tiden, behöver du inte sitta och vänta på att få spela. I dag behöver du inte gå till en spelombudet, det räcker att slå på datorn eller ta fram mobilen. Det har aldrig varit enklare att spela, det har aldrig varit roligare, det har aldrig varit intensivare, och det har aldrig gått snabbare.

Spela live

Många tycker att den fulländade spelupplevelsen bara går att få live. En matchbild kanske blir helt annorlunda än väntat, ena laget kanske fick rött kort tidigt, underdogen gjorde kanske ett oväntat mål. Det är mycket som kan göra en match intressant när domaren väl blåst i pipan.

När du spelar live spelar du alltså under tiden matchen pågår. Du kan till exempel spela på vilket lag eller vilken spelare som gör nästa mål, vem som får gult kort, hur många hörnor det blir mellan ett visst tidsintervall, på vilket sätt nästa mål görs, hur många mål det blir totalt i matchen eller hur många mål ditt lag gör. Precis som när du spelar före matchen är spelmöjligheterna oändliga även live.

Spela billigt

Bettingmarknaden är väldigt stor, och växer konstant. Fler bolag och fler sajter betyder självklart också större konkurrens, och det ska du som spelare verkligen utnyttja. Det vanligaste knepet spelbolagen har för att locka dig att spela hos just dem, förutom bra odds och villkor, är en saftig bonus. Här kan du verkligen sondera terrängen efter vilka som erbjuder bäst bonus och bäst bonusvillkor. De flesta sajter erbjuder en insättningsbonus, alltså att du får en bonus när du gör en insättning.

Exempel: Du har hittat en sajt som är legitim, seriös och ger dig bra odds. De erbjuder dig 200 procent insättningsbonus. Du sätter in 100 kronor och accepterar bonusen och istället för 100 kronor har du nu 300 kronor att spela för.

Det händer också att sajter erbjuder dig en summa som tack för att du registrerar dig hos dem, en så kallad gratisbonus. Det ger dig chansen att prova om en sajt är något för dig utan att det kostar dig någonting. Letar du efter billiga spel, ja då är det svårt att få det billigare.

Exempel: Du registrerar dig hos en sajt som erbjuder dig 100 kronor att spela för utan krav på insättning. Accepterar du bonusen kommer du ha 100 kronor att spela för, helt gratis.

Som alltid när det gäller bonusar är det viktigt att du läser igenom bonusvillkoren för att ha koll på omsättningskrav och övriga villkor.

Jämför odds

Ett sätt att jämföra odds och hitta de bästa oddsen är givetvis att besöka olika spelsajter och ta en titt. Eftersom odds är en färskvara är det bra att ta en titt dagligen om det exempelvis är odds till en speciell match du letar efter.

Om du inte själv vill lägga ner tiden på att hitta de bästa oddsen, finns det flera sajter som gör jobbet åt dig. De hjälper dig med en sammanställning över spelbolag och deras odds. Hur många, hur omfattande och hur färska odds beror på sajten som sammanställt jämförelsen.