Betway

Med ett av internets största spelutbud erbjuder spelkoncernen Betway ett spännande spelande med ett generöst bonussystem. Sajten erbjuder en buffé av olika spelalternativ, som till exempel poker, odds och bingo. Nätcasinot kom till världen 2006 och har funnits med på spelkartan i över tio år. Dess layout är anpassad för att skapa bästa möjliga spelupplevelse och för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

Ett brett utbud fyllt av spänning

I Betways omfattande utbud finns det någonting för alla att hämta. Du kan till exempel roa dig med spel som Texad hold'em, roulette, Omaha, skraplotter och blackjack. Betway erbjuder nöje och spänning både för den som siktar mot miljonbeloppen och för spelaren som vill få en adrenalinkick av en vinst, även om den är liten. Bettingsidan har över 400 olika spel, som alla erbjuder hög puls med lika hög jackpot.

Sajtens odds har stor variation av möjligheter, och du som spelare kan betta på allt från vanliga sporter, som fotboll och hockey, till lite mer oväntade händelser, som till exempel vem som vinner USAs presidentval. Sportutbudets spektra är brett med allt från ishockey, handboll, basket, fotboll, rugby, boxning och Formula 1.

Som ny spelare kan du utnyttja välkomsterbjudandet, vilket består av tre speciella free rolls med hela 500 euro i potten. För sajtens lojala spelare finns det också ett generöst bonusprogram, där de intjänade bonuspoängen kan bytas mot riktiga pengar. 

Säkert spel utan skatt

Sajten har ECOGRA-certifikat, vilket innebär att du som spelare kan lita på att dess spel ger rättvisa resultat. Säkerheten prioriteras högt, och kunden är i fokus. I och med att koncernen har sin licens på Malta och i Storbritannien är vinsterna skattefria. Vilket kan kännas väldigt lockande, särskilt om du vinner högsta jackpotten.

In- och utbetalningen går att sköta med flera olika alternativ, som till exempel VISA, Neteller, Moneybookers, banköverföringar och så vidare. Vid uttag tar det runt tre dagar för pengarna att hamna på ditt konto. Sajtens support finns tillgänglig på svenska och går att nå dygnet runt.